Volem ser el teu
departament de

marketing outsourcing


Totalment enfocat a resultats i a la generació de noves oportunitats de negoci.

El concepte

"

Volem ser el teu
departament de
marketing outsourcing


Totalment enfocat a resultats i a la generació de noves oportunitats de negoci.

El concepte

"
"

Som un equip multidisciplinari especialitzat en diverses àrees, amb plena capacitat per gestionar el marketing de la teva empresa a escala global, des d’una única figura i mitjançant un servei 360º enfocat a resultats.

Garantim un augment d’oportunitats i clients.

SERVEIS

Accions de marketing
per assolir objectius

Social selling

Les xarxes socials han arribat per quedar-se i des d’IP Marketing sabem aprofitar-les per prospectar nous clients, sobretot amb LinkedIn i la seva potent eina Sales Navigator. Vols saber com?

veure més

Disseny gràfic

Necessites adequar la imatge corporativa del teu negoci? Això t’ajudarà molt a l’hora de captar l’atenció dels teus potencials clients. Imatges de màxima qualitat i originalitat que superaran les teves expectatives i la dels teus clients.

veure més

Desenvolupament web

Desenvolupem cadascuna de les pàgines web dels nostres clients basant-nos en la seva imatge corporativa, adequant els missatges al SEO i treballant amb detall l’experiència d’usuari. Et garantim una web cent per cent funcional, intuïtiva, bonica i amigable.

veure més

Telemarketing

Vols comptar amb un departament de telemarketing a la teva empresa? Gestionem els teus contactes i contactes derivats de campanyes específiques per convertir-los en leads de qualitat.

veure més

SEO

El posicionament orgànic en cercadors és de vital importància perquè els teus potencials clients trobin la teva web a partir de les cerques a Google de forma ràpida. Es tracta d’un dels elements de marketing digital que generen més confiança.

veure més

SM Marketing

Oferim un servei complet de Community Manager, encarregant-nos de desenvolupar la teva estratègia a xarxes socials, de la seva gestió en quant a generació de contingut i interaccions, així com al seguiment de resultats.

veure més

SEM

Fa referència a la publicitat a cercadors, que ha d'estar basada en una estratègia concreta. Es tracta d'una de les accions de marketing digital més recomanables si es treballen bé les keywords i es redacten continguts convincents, perquè poden generar molt de trànsit i conversions.

veure més

Email marketing

Tot i la seva previsible desaparició fa alguns anys, l'e-mail marketing segueix sent una de les accions de marketing digital amb millors resultats, si es treballa correctament. Ens encarreguem d'automatitzar els teus correus electrònics, creant els millors funnels i gestionant les bases de dades.

veure més

Vídeo marketing

Més del 80% de les empreses ja recorren al vídeo marketing per potenciar la seva imatge de marca, explicar els seus productes de manera més gràfica i comprensible o impactar d'una manera emocional els seus clients potencials.

veure més

Voleu programar una reunió?

Només heu de seleccionar dia, hora i explicar-nos breument els vostres objectius. T’assignarem a la persona més adequada en funció del que necessiti la teva empresa.

comillas

Testimonis

Alguns dels nostres clients expliquen les seves històries.

Alguns dels nostres clients expliquen les seves històries.

El marketing outsorcing

et permet créixer

de manera sostinguda sense fer grans inversions.
El marketing outsorcing

et permet créixer

de manera sostinguda sense fer grans inversionss.

L’acadèmia

Subscriu-te gratis a la nostra acadèmia

RES A PERDRE, MOLT A GUANYAR

    Acepto que, a partir del momento de mi suscripción, se permita a IP Marketing el envío de emails informativos relacionados con la Academia, en base a lo establecido en la políticas de privacidad y el aviso legal.