Serveis de marketing per assolir tots els teus objectius

Com a departament de marketing extern multidisciplinari, ens encarreguem
de seleccionar i cobrir totes i cadascuna de les teves necessitats de marketing.

“Enfoquem els nostres serveis en la satisfacció del client, oferint-los allò que millor s’adapti a les necessitats i objectius del negoci, abastant tot allò necessari no només en l’àmbit de marketing online, sinó també de marketing offline.”

1

Auditoria i estratègia

El primer pas és sempre auditar el teu negoci per detectar punts febles i punts forts, fent també un exhaustiu benchmark de la teva competència i detallant el perfil del teu target o públic objectiu.

2

Identitat i web

Ens encarreguem de plantejar o realitzar el restyling de la teva imatge corporativa de
forma global a través del disseny gràfic, així com de desenvolupar la pàgina web més
adequada segons objectius basada en SEO.

3

Campanya específica

Quan la teva empresa ja compta amb una base sòlida prèviament desenvolupada, ens
ens encarreguem de gestionar les campanyes específiques que la teva empresa necessiti, així com gestionar xarxes socials, i molt més!

La combinació perfecta entre marketing en línia i marketing offline per assolir els teus objectius

Social selling

El Social Selling permet a les empreses B2B dirigir-se als seus clients potencials d’una forma directa i concisa, obtenint millors resultats que altres mètodes.

Telemarketing

Un mètode tradicional per tancar acords amb nous leads. No obstant això, moltes empreses no compten amb aquest servei a causa del cost.

Disseny gràfic

Permet a les empreses adequar la imatge de marca a les expectatives dels clients, així com captar la seva atenció amb imatges de gran qualitat i originalitat.

Desenvolupament web

Un web visualment atractiu i funcional és molt important, ja que pràcticament totes les accions de marketing digital porten l’usuari fins allà.

Posicionament SEO

Del posicionament orgànic a cercadors depèn el teu èxit. Si els teus clients busquen el teu servei a Internet, has d’aparèixer dels primers.

Posicionament SEM

Les campanyes de pagament permeten aparèixer als primers resultats de cerca des del primer dia. A més, podem impactar directament al nostre client.

Social Media Marketing

Especialistes en la generació de contingut per a xarxes socials. Gestionem les xarxes socials de la teva empresa de manera integral i eficient.

Email Marketing

Segons múltiples estudis, l’e-mail marketing és una de les accions estratègiques més viables, sempre que es faci amb estratègia.

Vídeo marketing

Treballem amb un gran equip especialista en comunicació audiovisual que gestiona guions, enregistrament de vídeos, creació d’infografies, etc.
Programa una reunió amb el nostre equip de vendes

Selecciona el dia i l’hora que millor encaixi amb la teva agenda. Parlarem sobre el teu estat actual i els teus objectius.
¡Sense compromís!

Subscriu-te gratis a la nostra acadèmia

RES A PERDRE, MOLT A GUANYAR

    Acepto que, a partir del momento de mi suscripción, se permita a IP Marketing el envío de emails informativos relacionados con la Academia, en base a lo establecido en la políticas de privacidad y el aviso legal.