El teu departament de
marketing extern


Duu a terme l’externalització del teu departament de marketing i compta amb els millors serveis outsourcing amb nosaltres com a partner estratègic.

Descubreix com l’ outsourcing pot ajudar a la teva empresa

L’externalització de qualsevol procés o departament implica confiar en experts que desenvolupin allò en què la teva empresa no està especialitzada; cosa que et permet centrar-te en allò que realment sap fer el teu equip.
Amb un departament de marketing extern, podràs posicionar-te a la ment dels teus consumidors com els millors experts a la teva àrea i oferir-los la millor qualitat, perquè el teu equip es dedicarà única i exclusivament a la seva especialitat.
Marketing outsourcing

El concepte outsourcing fa referència a la subcontratació i és el moment en el què una empresa concedeix a una altra la responsabilitat de certes acciones i decisions de negocio.

Per nosaltres, aquesta confiança que els nostres clients dipositen al nostre equip és el que ens motiva a seguir millorant dia a dia.

flecha abajo

Descobreix els avantatges

ECONOMIA
Dràstica reducció de costos

1

Treballem amb una única quota fixa mensual. La xifra que hem consensuat abans de començar amb el teu projecte és la que pagaràs a final de mes, sense sorpreses (llevat de campanyes que requereixin eines de pagament).


COMODITAT
Tot un equip enfocat a resultats

2

És igual el que necessitis: estratègia, disseny gràfic, programació web, Community Manager, telemarketing, etc. Pots deixar-ho tot a les nostres mans! T'assegurem resultats.


UNIFORMITAT
Integració total amb la teva empresa

3

Ens mou l'interès per integrar-nos a la teva empresa. Per això, ens impregnarem de la seva cultura, dels seus valors i de la seva identitat corporativa per garantir-te els millors resultats gràcies a la nostra implicació.


SEGURETAT
Evita riscos de contractació interna

4

Comptar amb un departament complet de marketing, amb tot el vostre equip format en una disciplina diferent, pot ser molt costós i comportar riscos innecessaris. Estalvia'ls!


EFICIÈNCIA
Optimització de temps i recursos

5

El temps i els recursos són el motor d’un negoci. No els desaprofitis! Et garantim que el teu temps estarà cent per cent optimitzat i que nosaltres posem tots els nostres millors recursos a la teva disposició.


TRANQUIL·LITAT
Visió global del mercat

6

Som una consultoria de màrqueting que s'adapta fàcilment a tots els sectors. Tenim una visió global dels negocis i dels consumidors. Això ens permet ser 100% eficients amb els nostres clients.


Treballem a la nostra especialitat amb l’única motivació d’ aconseguir noves oportunitats de negoci per a la teva empresa.
comillas

Empreses que ja confien en el marketing outsourcing

comillas

Empreses que ja confien en el marketing outsourcing

comillas

Empreses que ja confien en el marketing outsourcing


Merlos

“Un canvi radical [...],ha estat un abans i un després dins de Merlos.”

Juan Merlos - Director General en Merlos Soluciones Tecnológicas


AMSYSTEM

“IP Marketing sobretot és proximitat, és simpatia i és qualitat”.

Sebastián Moya – Director General en AMSYSTEM.

Programa una reunió amb el nostre equip de vendes
Selecciona el dia i l’hora que millor encaixi amb la teva agenda. Parlarem sobre el teu estat actual i els teus objectius. Sense compromís!
ARTICLES

Aprèn Marketing amb la nostra Acadèmia

Subscriu-te gratis a la nostra acadèmia

RES A PERDRE, MOLT A GUANYAR

    Acepto que, a partir del momento de mi suscripción, se permita a IP Marketing el envío de emails informativos relacionados con la Academia, en base a lo establecido en la políticas de privacidad y el aviso legal.