Millora la presència del teu negoci a xarxes socials

Augmentant la confiança dels teus clients, potenciant la teva imatge de marca i aconseguint els teus objectius.

Les funcions del teu Community Manager

Avaluació

Comencem avaluant la presència de la teva empresa a les xarxes. Ens enfoquem en l’anàlisi del tipus de contingut, l’adequació a la imatge corporativa, la tipologia de missatges i la CTA, l’objectiu de cada publicació i si el negoci té presència a les xarxes més rellevants segons la seva activitat.

Les teves xarxes

Si la teva empresa encara no té presència a les xarxes o no s’adequa a les seves necessitats, ens encarreguem de la creació dels perfils o la seva adequació. Optimitzem els perfils amb els textos més adequats i les imatges que s’ajustin a la imatge corporativa del teu negoci.

Estratègia

Elaborem una estratègia concreta i concisa on marquem els objectius, els formats, la planificació i els processos de seguiment de cadascuna de les xarxes on s’hagi determinat que l’empresa ha de tenir presència. Serà el nostre full de ruta per gestionar les vostres xarxes.
Contingut
Realitzem el disseny gràfic de les imatges a publicar en diferents formats adequats a cada xarxa social. També redactem elaborats copys perquè les teves publicacions no passin mai desapercebudes, així com CTA clars que enllacin a la teva pàgina web i seleccionem els hashtags més interessants del teu sector.
Plans mensuals
La previsió de publicacions s’elabora mensualment. Et presentem un document abans de fer la programació de les publicacions amb la nostra eina d’automatització i ens adaptem als canvis que s’hagin de considerar.
Interaccions
Ens encarreguem de gestionar les interaccions que els usuaris facin amb les publicacions, missatges directes, valoracions i un llarg etcètera. Sabem que és important tenir cura de cada usuari que realitza una acció a les teves xarxes.

Tot en un

Gestió de les xarxes socials més populars

Instagram — la més visual i preferida entre els joves

Realitzem el disseny gràfic de les imatges a publicar en diferents formats adequats a cada xarxa social. També redactem i elaborem copys perquè les teves publicacions no passin mai desapercebudes, així com CTA clars que enllacin a la teva pàgina web i seleccionem els hashtags més interessants del teu sector.

Facebook — Una base de dades enorme i segmentable

La previsió de publicacions s’elabora de manera mensual. Et presentem un document abans de realitzar la programació de les publicacions amb la nostra eina d’automatització i ens adaptem als canvis que s’han de considerar.

LinkedIn — La xarxa social laboral més gran del mercat

Amb multitud de possibilitats idònies per a totes les empreses, encara que especialment recomanable per a empreses orientades a un target B2B. Es valora molt positivament la qualitat de les imatges i la redacció de copys molt elaborats i explicatius.

YouTube — La xarxa social de contingut audiovisual més coneguda del món

Amb milions de reproduccions diàries i amb l’oferta més gran de contingut audiovisual per sobre de qualsevol altra xarxa social. Ideal per a empreses que vulguin recórrer al contingut audiovisual per arribar a més usuaris.

PUBLICITAT

Les millors campanyes de Social Ads

Els anuncis a xarxes socials són la millor eina per arribar al teu target de forma directa. Avaluem a quines xarxes obtindries millors resultats segons l’objectiu de la campanya i ens encarreguem de tota la seva elaboració i seguiment.

Casos molt reals

Voleu programar una reunió?

Només heu de seleccionar dia, hora i explicar-nos breument els vostres objectius. T’assignarem a la persona més adequada en funció del que necessiti la teva empresa.

Voleu programar
una reunió?
Només heu de seleccionar dia, hora i explicar-nos breument els vostres objectius. T’assignarem a la persona més adequada en funció del que necessiti la teva empresa.

ARTÍCLES

Aprèn Marketing amb nosaltres

RES A PERDRE, MOLT QUE GUANYAR

    Acepto que, a partir del momento de mi suscripción, se permita a IP Marketing el envío de emails informativos relacionados con la Academia, en base a lo establecido en la políticas de privacidad y el aviso legal.