Dissenyem la identitat 
visual del teu negoci

Plantejant una estratègia artística per a cada empresa i obtenint imatges corporatives visuals i concorde als seus valors i objectius.

Com treballa el nostre departament de disseny?

Llisca per a veure el pas a pas

1

Determinem les necessitats

Analitzem la situació gràfica del teu negoci i determinem les accions necessàries per a aconseguir una imatge corporativa única i coherent.

2

Anàlisi de la competència

Comprovem com treballen creativament els competidors per a veure les tendències del sector i preparar-nos per a ser encara més creatius.

3

Creació d’ estratègia artística

Analitzat el teu negoci i la competència, ens bolquem en la teva estratègia creativa, on contemplem tot el relacionat amb la teva imatge corporativa.

4

Procés creatiu de disseny

Has validat l’estratègia creativa? Genial! comencem el procés creatiu. No descansarem fins que en el disseny vegis reflectida la teva marca.

5

Presentació de propostes

Realitzem diverses propostes que inclouen: logotip, gamma de colors corporatius, isotip, tipografies i molts altres elements que compondran la teva imatge de marca; fins que donem amb l’adequat.

6

Manual corporatiu i d’ús

Una vegada validats els dissenys anteriors, et presentem un manual corporatiu i d’ús, perquè el tinguis sempre a mà a l’hora de desenvolupar qualsevol campanya o acció de màrqueting o publicitat i ser fidel a la teva imatge corporativa.

7

Cerca i selecció de recursos gràfics

Trabajamos el diseño desde otras muchas perspectivas: contenido para redes sociales, diseño de páginas web, etc. Por eso, necesitamos recurrir a la búsqueda de inspiración mediante recursos gráficos que adaptamos a tu negocio.

8

Aplicació de dissenys a nivell offline

Ens encarreguem de preparar els teus dissenys per a enviar a impremta per a qualsevol mitjà
offline. També preparem els teus dissenys de marxandatge i contactem amb empreses de confiança per a realitzar la impressió.

TENS MOLT A GUANYAR

Aplicació de la teva imatge corporativa

Xarxes socials

Quan la teva imatge de marca està definida, implantem tots els elements gràfics en les teves xarxes socials, unificant els criteris de disseny en totes i cadascuna d’elles, perquè la teva imatge corporativa sigui fàcilment identificable.

Vídeos corporatius

Ens encarreguem de dissenyar espots i vídeos corporatius basats en la imatge de marca creada. Comptem amb una àmplia experiència en treballs relacionats amb fotografia i vídeos en diferents formats, que seleccionem segons les necessitats del teu negoci.

Pàgina web

Dissenyem tota la teva pàgina web adaptada als colors corporatius, tipografia seleccionada, format d’imatges i vídeos, amb iconografia pròpia, etc. La teva pàgina web serà l’aparador visual de la teva empresa basat en un disseny únic i una experiència d’usuari excel·lent!

Presentacions, email…

Ens encarreguem de crear les plantilles que necessitis per a totes les accions de màrqueting en línia i offline: signatures de correu electrònic, presentacions en diferents formats, bàners i altres formats per a publicitat, cartells publicitaris, etc.

Vols programar una reunió?

Només has de seleccionar dia, hora i explicar-nos breument els teus objectius. T’assignarem a la persona més adequada en funció del que necessiti la teva empresa.

Subscriu-te gratis a la nostra acadèmia

RES A PERDRE, MOLT A GUANYAR

    Acepto que, a partir del momento de mi suscripción, se permita a IP Marketing el envío de emails informativos relacionados con la Academia, en base a lo establecido en la políticas de privacidad y el aviso legal.